Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Pangasius filet in stukjes gesneden
- Max. 200 g Pompoen in blokjes gesneden
- Kruiden chilipoeder, komijnzaad, kaneel en peper
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 1 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 300 g Sperziebonen
- Max. 100 g Pure tomatensaus Passata
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, voeg de sperziebonen en pompoenblokjes toe en kook deze een aantal minuten.
- Meng in de tussentijd de helft vd olie met de kruiden en marineer de vis stukjes in dit mengsel.
- Verhit de olie in en pan, voeg de uisnippers toe en fruit deze.
- Voeg de gemarineerde vis stukjes toe en bak deze 2-3 minuten mee.
- Voeg de voor gekookte groenten en de tomatensaus toe, roer dit door, verhit dit nog even, schep het gerecht op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment