Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kipfilet in reepjes gesneden
- Min. 300 g Savooiekool in reepjes gesneden
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Een snufje Gemberpoeder
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Een snufje Chilipepervlokjes
- Max. 1 Chilipepertje fijn gemalen
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Rauw sesamzaad
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en bak de kipreepjes rondom bruin.
- Voeg de savooiekoolreepjes en de uisnippers toe en bak deze mee tot de savooiekool begint te slinken.
- Meng de sojasaus met azijn, gemberpoeder, chilipepervlokjes en het gesneden chilipepertje, voeg dit mengsel toe aan de pan en roer dit door.
- Schep het gerecht op je bord, garneer met sesamzaad en serveer!
Deel dit Recept
Add comment