Porties |
Ingrediënten
- Saus-ingrediënten basilicum (fijn gehakt), max. 1 eetlepel koud geperste kokos/olijfolie, max. 10 g knoflook (geperst), max. 2 chilipepertjes (fijn gehakt), max. 1 eetlepel ongezoete sojasaus (Tamari), max. 1 eetlepel (appel)azijn
- Max. 120 g Kipfilet in stukjes gesneden
- Een snufje ode pepervlokjes
- Max. 1 stengel Bleekselderij fijn gehakt
- Max. 300 g Rode kool fijn gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
Ingrediënten
|
Instructies
- Doe saus-ingrediënten in een keukenmachine en maal dit mengsel tot een puree.
- Voeg de kipfilet stukjes toe en maal dit mee tot de kip helemaal fijn gemalen is.
- Schep het fijn gemalen kip-mengsel inclusief de saus in een pan en bak dit een aantal minuten.
- Voeg de bleekselderij toe en bak dit zo'n 5 minuten mee.
- Voeg de rode kool, een scheutje water en de rode pepervlokjes toe, roer door, dek de pan af en stoof de kool in zo'n 5 minuten gaar.
- Schep het gerecht op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment