Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Zoete puntpaprika in grove stukken gesneden
- Max. 200 g Pompoen in grove stukken gesneden
- Min. 200 g Boerenkool grof gesneden
- Max. 120 g Mager varkensvlees in reepjes gesneden
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 10 g Rauw sesamzaad
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier.
- Verdeel de pompoenstukjes en paprikastukjes over de bakplaat, besprenkel ze met de helft vd olie en bestrooi ze met zout.
- Plaats de bakplaat in de oven en rooster de groenten zo'n 20 minuten.
- Verhit in de tussentijd de resterende olie in een pan, voeg de varkensvleesreepjes toe, bestrooi ze met een snufje zout en peper en bak ze rondom bruin.
- Voeg de boerenkool toe en laat dit slinken.
- Haal de geroosterde groenten uit de oven, schep deze samen met de sojasaus door de boerenkool-varkensvleesmix en laat het vocht verdampen.
- Schep het gerecht op je bord, garneer met de bosui-ringetjes en het sesamzaad en serveer!
Deel dit Recept
Add comment