Recept Afdrukken
Roerbakgerecht met puntpaprika en boerenkool
Roerbakgerecht met puntpaprika en boerenkool
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Roerbakgerecht met puntpaprika en boerenkool
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier.
  2. Verdeel de pompoenstukjes en paprikastukjes over de bakplaat, besprenkel ze met de helft vd olie en bestrooi ze met zout.
  3. Plaats de bakplaat in de oven en rooster de groenten zo'n 20 minuten.
  4. Verhit in de tussentijd de resterende olie in een pan, voeg de varkensvleesreepjes toe, bestrooi ze met een snufje zout en peper en bak ze rondom bruin.
  5. Voeg de boerenkool toe en laat dit slinken.
  6. Haal de geroosterde groenten uit de oven, schep deze samen met de sojasaus door de boerenkool-varkensvleesmix en laat het vocht verdampen.
  7. Schep het gerecht op je bord, garneer met de bosui-ringetjes en het sesamzaad en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!