Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Varkenshaas in blokjes gesneden
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 300 g Pompoen in reepjes gesneden
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 1 Chilipepertje fijn gehakt
- Specerijen gemberpoeder, steranijs, vijfkruidenpoeder
- Max. 1 handje Munt
- Max. 1 handje Basilicum
- Max. 1 Lente-uitje fijn gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en roerbak de uisnippers samen met de pompoenreepjes zo'n 3 minuten.
- Voeg de sojasaus, het pepertje, de specerijen en de knoflook toe en roerbak ook dit zo'n 3 minuten.
- Voeg de varkenshaasblokjes toe, bak deze zo'n 4 minuten mee, haal de pan van het vuur, garneer met de munt, basilicum en lente-ui en serveer!
Deel dit Recept
Add comment