Porties |
Ingrediënten
- Max. 300 g Pompoen in blokjes gesneden
- Max. 100 g Peultjes
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 120 g Kipfilet in reepjes gesneden
- Een snufje Gemberpoeder
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 10` g Ui gesnipperd
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Rauwe cashewnoten
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en roerbak de kipfiletreepjes samen met de uisnippers goudbruin.
- Voeg de pompoenblokjes en de peultjes toe en roerbak deze zo'n 5 minuten mee.
- Voeg de gemberpoeder en de sojasaus toe en laat het vocht al roerend verdampen.
- Breng op smaak met zout en peper, garneer met de cashewnoten en serveer!
Deel dit Recept
Add comment