Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Max. 300 g Pompoen in blokjes gesneden
- Max. 2 Gele paprika's in reepjes gesneden
- Max. 1 handje Koriander fijn gehakt
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 10 g Rauwe cashewnoten
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Specerijen paprikapoeder, cayennepeper, peper en ongeraffineerd mineraalzout
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit de knoflook.
- Voeg de pompoenblokjes en de paprikareepjes toe en roerbak deze zo'n 5 minuten.
- Voeg de garnalen, de sojasaus en een scheutje water toe, kruid met de specerijen en roerbak ook dit nog zo'n 5 minuten.
- Garneer met de cashewnoten en de koriander en serveer!
Deel dit Recept
Add comment