Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Max. 300 g Pompoen in blokjes gesneden
- Max. 300 g Sperziebonen gehalveerd
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Max. 2 Chilipepertjes grof gehakt
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met de knoflook en chilipeper-stukjes.
- Voeg de pompoenstukjes en sperziebonen toe en roerbak deze tot de pompoen wat begint te kleuren.
- Voeg de kokosmelk toe en laat dit 5 minuten pruttelen.
- Voeg de garnalen en de sojasaus toe en laat dit zo'n 2 minuten pruttelen.
- Bestrooi met peper en klaar ben je.
Deel dit Recept
Add comment