Porties |
Ingrediënten
- Kruiden paprikapoeder, kaneel en peper
- Max. 1 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 120 g Kipfilet in blokjes gesneden
- Max. 1 Aubergine in blokjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 200 g Pompoen in blokjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Min. 1 handje Koriander fijn gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de kruiden met de helft vd olie en het citroensap.
- Marineer de kip blokjes in dit mengsel en laat dit een half uur intrekken.
- Verhit de resterende olie in een pan, voeg de uisnippers en de pompoen blokjes toe en bak dit een aantal minuten.
- Voeg vervolgens de aubergine blokjes en de gemarineerde kip blokjes toe en bak deze 5-8 minuten mee (tot de blokjes gaar zijn).
- Schep het gerecht op een bord, garneer met koriander en serveer!
Deel dit Recept
Add comment