Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Bosuitje in ringetjes gesneden
- Max. 200 g Peultjes
- Max. 10 g Rauw sesamzaad
- Max. 120 g Varkenshaas in blokjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 100 g Taugé
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Bestrooi de varkenshaas blokjes met peper, verhit de olie in een pan, voeg de varkenshaas blokjes toe en bak deze rondom bruin.
- Voeg de peultjes toe en bak deze een aantal minuten mee.
- Schep de taugé en sojasaus door het gerecht, roer dit nog even door en schep het gerecht vervolgens op je bord.
- Garneer met de bosui ringetjes en het sesamzaad en serveer!
Deel dit Recept
Add comment