Recept Afdrukken
Roerbakgerecht met peultjes en champignons
Roerbakgerecht met peultjes en champignons
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Roerbakgerecht met peultjes en champignons
Instructies
  1. Marineer de fricandeau stukjes minimaal een uur in een mengsel van de helft vd sojasaus en de azijn.
  2. Verhit de olie in een pan en fruit de knoflook samen met een snuf gemberpoeder een aantal minuten.
  3. Voeg het vlees toe en bak dit rondom bruin en gaar.
  4. Voeg de groenten (behalve de taugé) en de resterende sojasaus toe en bak de groenten beetgaar.
  5. Voeg op het laatst de taugé toe en bak dit hooguit een minuutje mee.
  6. Schep de inhoud van de pan op je bord, garneer met sesamzaad en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!