Porties |
Ingrediënten
- Max. 200 g Peultjes
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Max. 200 g Kastanjechampignons gehalveerd
- Max. 100 g Witte kool in dunne reepjes gesneden
- Max. 100 g Taugé
- Max. 120 g Fricandeau in dunne reepjes gesneden
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Rauw sesamzaad
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Gemberpoeder
Ingrediënten
|
Instructies
- Marineer de fricandeau stukjes minimaal een uur in een mengsel van de helft vd sojasaus en de azijn.
- Verhit de olie in een pan en fruit de knoflook samen met een snuf gemberpoeder een aantal minuten.
- Voeg het vlees toe en bak dit rondom bruin en gaar.
- Voeg de groenten (behalve de taugé) en de resterende sojasaus toe en bak de groenten beetgaar.
- Voeg op het laatst de taugé toe en bak dit hooguit een minuutje mee.
- Schep de inhoud van de pan op je bord, garneer met sesamzaad en serveer!
Deel dit Recept
Add comment