Porties |
Ingrediënten
- Saus-ingrediënten max. 1 eetlepel ongezoete sojasaus (Tamari), max. 10 g knoflook (geperst) en gemberpoeder
- Min. 200 g Peultjes
- Max. 1 Courgette in slierten gesneden
- Max. 120 g Kipfilet in blokjes gesneden
- Max. 1 Chilipepertje in ringetjes gesneden
- Min. 1 Bosuitje in ringetjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Rauw sesamzaad
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de kipblokjes toe er roerbak deze zo’n 5 minuten.
- Voeg de saus toe en roer door.
- Voeg de peultjes en na een minuutje bakken ook de peperringetjes, de bosuiringetjes en de courgetteslierten toe en roerbak dit alles samen zo’n 5-7 minuten.
- Schep het gerecht op je bord, garneer met sesamzaad en serveer!
Deel dit Recept
Add comment