Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kipfilet in blokjes gesneden
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Kerriepoeder
- Min. 200 g Koolrabi in blokjes gesneden
- Max. 100 g Peultjes
- Min. 100 g Taugé
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en bak de kipblokjes rondom bruin.
- Bestrooi de kipblokjes met kerriepoeder en roer door.
- Voeg de kookrabiblokjes toe en bak deze zo'n 10 minuten mee.
- Voeg vervolgens ook de peultjes en de taugé toe en bak deze mee tot de peultjes beetgaar zijn geworden.
- Voeg de sojasaus toe, roer door, laat het vocht verdampen, schep het gerecht op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment