Porties |
Ingrediënten
- Min. 2 handjes Ijsbergsla
- Min. 200 g Koolrabi in blokjes gesneden
- Max. 1 Courgette in blokjes gesneden
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 120 g Mager rundergehakt
- Min. 200 g Kastanjechampignons in kwartjes gesneden
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verdeel de sla over je bord.
- Verhit de olie in een pan, voeg de koolrabiblokjes toe en roerbak deze zo'n 3 minuten.
- Voeg de courgetteblokjes toe en roerbak ook deze zo'n 3 minuten mee.
- Voeg het gehakt toe en bak dit rul.
- Voeg de champignonkwartjes toe, bak deze tot ze slinken en voeg vervolgens de sojasaus toe.
- Laat het vocht al roerend verdampen, schep het gerecht op de sla op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment