Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Komkommer in dunne reepjes gesneden
- Max. 100 g Shiitakes
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Max. 120 g Magere varkenslappen in dunne reepjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje el Gemberpoeder
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 1 el Ongezoete, glutenvrije sojasaus (Tamari)
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en roerbak de varkensvleesreepjes zo'n 3 minuten.
- Haal de reepjes uit de pan en zet ze apart.
- Fruit de knoflook samen met de gemberpoeder een minuutje en voeg vervolgens de komkommer-reepjes, ui-snippers en shiitakes toe.
- Bak dit zo'n 3 minuten.
- Roer het citroensap en de sojasaus door het gerecht, voeg een scheutje water toe, doe een deksel op de pan en laat dit 3-4 minuten stomen.
- Breng het gerecht op smaak met zout en peper.
- Wanneer het vocht verdampt is roer je de voorgegaarde vleesreepjes door het gerecht.
- Bak dit nog een half minuutje mee en klaar ben je!
Deel dit Recept
Add comment