Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kipfilet
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Min. 300 g Champignons in plakjes gesneden
- Max. 1 el Peterselie grof gehakt
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Bestrooi de kip met zout en peper.
- Verhit de olie in een pan en bak de kipfilet zo'n 5 minuten per kant.
- Houd de kipfilet vervolgens warm in een schaal in de oven.
- Fruit de knoflook in de pan, voeg de champignonplakjes toe, bestrooi ze met zout en peper en bak ze al roerend in zo'n 5 minuten bruin.
- Voeg azijn toe en roer door.
- Bak de champignons tot het vocht is verdampt en serveer samen met de kip.
- Garneer met peterselie.
Deel dit Recept
Add comment