Porties |
Ingrediënten
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Een snufje Rode pepervlokjes
- Max. 200 g Shiitakes
- Max. 200 g Peultjes
- Een snufje Gemberpoeder
- Max. 1 el Ongezoete, glutenvrije sojasaus (Tamari)
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Max. 50 g Bosui in ringetjes gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de knoflook met gemberpoeder, azijn, sojasaus en rode pepervlokjes.
- Verhit de olie in een pan.
- Voeg de shiitakes toe en roerbak deze 5 minuten.
- Voeg het knoflook-mengsel toe en laat het vocht in zo'n 2 minuten (al roerend) verdampen.
- Voeg de garnalen en peultjes toe en roerbak deze zo'n 3-4 minuten (tot de garnalen roze kleuren).
- Garneer met de bosui-ringetjes en serveer!
Deel dit Recept
Add comment