Porties |
Ingrediënten
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 50 g Olijven op waterbasis (zonder additieven)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 60 g Kipfilet in reepjes gesneden
- Min. 250 g Kastanjechampignons in kwartjes gesneden
- Min. 200 g Bladspinazie
- Max. 40 g Light feta verkruimeld
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers.
- Voeg de kip reepjes toe en bak deze zo'n 4 minuten mee.
- Voeg de champignon stukjes toe en bak deze zo'n 3 minuten mee.
- Voeg de spinazie toe en bak dit al roerend mee tot het is geslonken.
- Meng de olijven door het gerecht, schep het gerecht op je bord, garneer met de feta kruimels en serveer.
Deel dit Recept
Add comment