Roerbakgerecht met broccoli en tuinbonen
Maaltijd
Hoofdgerecht
Porties
1
Porties
1
Ingrediƫnten
Max. 120
g
Wilde zalmfilet
in blokjes gesneden
Een snufje
Peper
Max. 200
g
Tuinbonen
gedopt
Min. 200
g
Broccoli
in roosjes gesneden
Min. 100
g
Peultjes
Max. 0.5
el
Kokos/olijfolie
koud geperst (extra vergine)
Max. 10
g
Knoflook
geperst
Max. 1
el
Citroensap
Max. 1
el
Citroenrasp
van een biologische citroen
Max. 10
g
Rauwe cashewnoten
Instructies
Breng een laagje water aan de kook en kook de tuinbonen en broccoli roosjes zo’n 5 minuten.
Voeg de peultjes de laatste 3 minuten toe en kook dit mee.
Spoel de groenten af onder koud water en laat ze uitlekken.
Verhit de olie in een pan en voeg de zalmblokjes, een snuf peper, de knoflook en de citroenrasp toe en roerbak dit mengsel zo’n 3 minuten.
Voeg de voorgekookte groenten en het citroensap toe en meng dit goed.
Schep het gerecht op je bord, garneer met de cashewnoten en serveer!
Gerelateerd