Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Tofu in stukjes gesneden
- Max. 100 g Broccoli in roosjes gesneden
- Max. 1 Rode paprika in blokjes gesneden
- Max. 100 g Peultjes
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 Rood pepertje fijn gehakt
- Een snufje Gemberpoeder
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de tofu met de sojasaus en laat dit marineren.
- Breng een laagje water aan de kook en stoom de broccoli en de peultjes boven het kokende water in 2-3 minuten beetgaar.
- Verhit de olie in een pan en voeg de knoflook, gember en het rode pepertje toe en roerbak dit een minuutje.
- Voeg de gemarineerde tofu toe en bak dit even mee.
- Voeg de broccoli, peultjes en paprikablokjes toe en bak deze nog zo'n 3-4 minuten mee.
- Bestrooi met zout en peper en serveer!
Deel dit Recept
Add comment