Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Biefstuk in reepjes gesneden
- Min. 300 g Broccoli in roosjes gesneden
- Kruiden gemberpoeder en peper
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 Rode paprika in reepjes gesneden
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 1 el (Appel)azijn
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de sojasaus met de azijn en een eetlepel water.
- Marineer de stukjes biefstuk reepjes minimaal 15 minuten in dit mengsel.
- Verhit de olie in een pan en voeg de broccoli toe.
- Voeg een scheutje water toe en roerbak de roosjes zo'n 3 minuten.
- Voeg de knoflook en de kruiden toe fruit dit een half minuutje.
- Voeg de gemarineerde biefstuk reepjes toe en roerbak dit 2 minuten mee.
- Voeg de voor gegaarde broccoli samen met de paprikareepjes toe, roerbak dit nog zo'n 1-2 minuten mee, schep het gerecht op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment