Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Min. 300 g Bleekselderij grof gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Een snufje Peper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 Chilipepertje fijn gehakt
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers en de knoflook toe en fruit deze een aantal minuten.
- Voeg de bleekselderij stukjes toe en bak deze een minuutje mee.
- Voeg de fijn gehakte chilipeper en de garnalen toe en meng dit goed.
- Roer de sojasaus door het gerecht en bestrooi het geheel met een snuf peper.
- Blijf roeren tot de garnalen roze kleuren, schep de inhoud van de pan vervolgens op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment