Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Biefstuk in reepjes gesneden
- Een snufje Komijnzaad
- Een snufje Korianderzaad
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g (Rode)ui gesnipperd
- Max. 1 Paprika in reepjes gesneden
- Max. 1 Chilipepertje fijn gehakt
- Max. 200 g Tomaten in blokjes gesneden
- Max. 1 el Basilicum grof gehakt
- Een paar druppels Tabasco (zonder additieven)
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng het komijnzaad met peper.
- Wrijf de biefstukreepjes hiermee in.
- Voeg de helft vd olie toe en meng dit goed.
- Laat de biefstukreepjes vervolgens zo'n 15 minuten marineren in de kruidige olie.
- Verhit de andere helft vd olie in een pan. Voeg de uisnippers, paprikareepjes en het fijn gehakte chilipepertje toe en roerbak dit zo'n 5 minuten.
- Voeg de gemarineerde biefstukreepjes toe en schroei ze dicht.
- Voeg de tomaatblokjes, de basilicum en wat druppels Tabasco toe en roerbak dit samen nog zo'n 2 minuten.
Deel dit Recept
Add comment