Recept Afdrukken
Roerbakgerecht met biefstuk en radijs
Roerbakgerecht met biefstuk en radijs
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
  • Max. 120 g Biefstuk in dunne reepjes gesneden
  • Max. 200 g Groene asperges houtige delen verwijderd
  • Max. 200 g Radijs in dunne plakjes geschaafd
  • Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
  • Max. 10 g Knoflook geperst
  • Max. 1 Chilipepertje in dunne reepjes gesneden
  • Marinade-ingrediënten max. 1 eetlepel ongezoete sojasaus (Tamari), max. 1 eetlepel yoghurt, max. 1 eetlepel tomatenpuree (zonder additieven), max. 1 eetlepel (appel)azijn,peper, max. 10 g ui, (gesnipperd), max. 10 g knoflook (geperst), max. 1 eetlepel citroensap, max. 1 eetlepel mosterd (zonder additieven), paprikapoeder
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
  • Max. 120 g Biefstuk in dunne reepjes gesneden
  • Max. 200 g Groene asperges houtige delen verwijderd
  • Max. 200 g Radijs in dunne plakjes geschaafd
  • Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
  • Max. 10 g Knoflook geperst
  • Max. 1 Chilipepertje in dunne reepjes gesneden
  • Marinade-ingrediënten max. 1 eetlepel ongezoete sojasaus (Tamari), max. 1 eetlepel yoghurt, max. 1 eetlepel tomatenpuree (zonder additieven), max. 1 eetlepel (appel)azijn,peper, max. 10 g ui, (gesnipperd), max. 10 g knoflook (geperst), max. 1 eetlepel citroensap, max. 1 eetlepel mosterd (zonder additieven), paprikapoeder
Roerbakgerecht met biefstuk en radijs
Instructies
  1. Meng de marinade-ingrediënten en marineer het vlees minimaal 20 minuten in de marinade.
  2. Verhit de olie in een pan en bak de gemarineerde vleesreepjes een paar minuten.
  3. Haal ze uit de pan en zet ze apart.
  4. Bak vervolgens de asperges zo'n 3 minuten.
  5. Voeg de knoflook toe en bak dit een minuutje mee.
  6. Voeg de radijsplakjes en chilipeper-reepjes toe en bak deze een half minuutje mee.
  7. Voeg het vlees terug toe aan de pan en bak dit (al roerend) nog 2-3 minuten mee en klaar ben je!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!