Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Biefstuk in dunne reepjes gesneden
- Max. 200 g Groene asperges houtige delen verwijderd
- Max. 200 g Radijs in dunne plakjes geschaafd
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 Chilipepertje in dunne reepjes gesneden
- Marinade-ingrediënten max. 1 eetlepel ongezoete sojasaus (Tamari), max. 1 eetlepel yoghurt, max. 1 eetlepel tomatenpuree (zonder additieven), max. 1 eetlepel (appel)azijn,peper, max. 10 g ui, (gesnipperd), max. 10 g knoflook (geperst), max. 1 eetlepel citroensap, max. 1 eetlepel mosterd (zonder additieven), paprikapoeder
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de marinade-ingrediënten en marineer het vlees minimaal 20 minuten in de marinade.
- Verhit de olie in een pan en bak de gemarineerde vleesreepjes een paar minuten.
- Haal ze uit de pan en zet ze apart.
- Bak vervolgens de asperges zo'n 3 minuten.
- Voeg de knoflook toe en bak dit een minuutje mee.
- Voeg de radijsplakjes en chilipeper-reepjes toe en bak deze een half minuutje mee.
- Voeg het vlees terug toe aan de pan en bak dit (al roerend) nog 2-3 minuten mee en klaar ben je!
Deel dit Recept
Add comment