Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Gemberpoeder
- Een snufje Peper
- Min. 1 Rood chilipepertje in dunne reepjes gesneden
- Min. 2 Portobello's in reepjes gesneden
- Max. 120 g Biefstuk in reepjes gesneden
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit de knoflook.
- Voeg de peperreepjes en wat gemberpoeder toe en roer door.
- Voeg de portobello stukjes toe en bak deze 3-5 minuten mee.
- Voeg de biefstukreepjes samen met een snuf peper toe en bak deze tot ze een kleurtje krijgen.
- Voeg de sojasaus toe, roer goed door en laat het vocht grotendeels verdampen.
- Schep het gerecht op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment