Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Asperges houtige delen verwijderd en gehalveerd
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Max. 120 g Mager varkensvlees in stukjes gesneden
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Knoflook geperst
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de varkensvleesstukjes met de azijn en sojasaus en laat dit een poosje marineren.
- Verhit de olie in een pan en roerbak de aspergestukjes zo'n 3 minuten.
- Voeg een beetje water toe en roerbak vervolgens nog eens 3-5 minuten.
- Schep de asperges op een bord.
- Fruit de knoflook en voeg vervolgens de gemarineerde vleesstukjes toe.
- Roerbak de vleesstukjes 2-3 minuten.
- Voeg de asperges toe, meng alles goed en serveer, wanneer het vlees gaar is.
Deel dit Recept
Add comment