Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Mager rundvlees in reepjes gesneden
- Max. 1 el Ongezoete, glutenvrije sojasaus (Tamari)
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 200 g Shiitakes
- Min. 200 g Asperges in stukjes gesneden
- Max. 1 Chilipepertje fijn gehakt
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de sojasaus met azijn en knoflook en marineer de rundvleesreepjes in dit mengsel.
- Verhit de olie in een pan en roerbak de gemarineerde rundvleesreepjes kortstondig.
- Haal ze uit de pan en zet ze apart.
- Doe de shiitakes in de pan en roerbak deze zo'n 3-4 minuten.
- Voeg de asperges toe en roerbak deze 2 minuten mee (tot ze beetgaar zijn).
- Voeg het pepertje toe als ook een beetje water en roer door.
- Voeg de rundvleesreepjes terug toe, meng alles goed en serveer.
Deel dit Recept
Add comment