Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Mager rundergehakt
- Min. 200 g Andijvie in reepjes gesneden
- Max. 1 Courgette in blokjes gesnden
- Min. 1 Bosuitje in ringetjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Kruiden kerriepoeder en kurkuma
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een wok en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
- Voeg het gehakt toe en bak dit rul.
- Voeg de courgetteblokjes, de bosui ringetjes en de kruiden toe en roerbak dit een aantal minuten mee.
- Voeg de andijvie en de peper toe en bak dit nog zo'n 10 minuten mee (tot de andijvie is geslonken).
- Schep het gerecht op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment