Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Paksoi grof gehakt
- Max. 1 Chilipepertje fijn gehakt
- Max. 1 Rode paprika in blokjes gesneden
- Max. 100 g Taugé
- Een snufje Gemberpoeder
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Rauw sesamzaad
- Max. 1 el Ongezoete, glutenvrije sojasaus (Tamari)
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 1 el Bieslook fijn gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan.
- Doe de uisnippers samen met de knoflook, de garnalen, peper, bieslook en gemberpoeder in de pan en roerbak dit zo'n 4 minuten.
- Voeg de groenten toe en bak dit zo'n 5 minuten mee.
- Zet het vuur uit en roer de sojasaus door het gerecht.
- Schep het gerecht op je bord en garneer met de sesamzaadjes.
Notities
Extra bloemkoolrijst hierbij serveren, kan en mag natuurlijk altijd!
Deel dit Recept
Add comment