Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Ongezoete, glutenvrije sojasaus Tamari
- Een snufje Gemberpoeder
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 300 g Kastanjechampignons in plakjes gesneden
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Max. 100 g Peultjes
- Max. 50 g Prei in dunne reepjes gesneden
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de sojasaus met de gemberpoeder.
- Verhit de olie in een pan en roerbak de champignonplakjes tot ze zacht worden (zo'n 6-10 minuten).
- Voeg de peultjes toe en roerbak deze zo'n 2 minuten mee.
- Voeg de garnalen toe en roerbak deze mee tot ze roze kleuren (zo'n 3-5 minuten).
- Voeg de preireepjes toe samen met de sojasaus en laat het vocht verdampen.
- Voeg zout en peper toe naar smaak en serveer!
Notities
Extra bloemkoolrijst hierbij serveren, kan en mag natuurlijk altijd!
Deel dit Recept
Add comment