Recept Afdrukken
Roerbakgerecht met champignons en garnalen
Roerbakgerecht met champignons en garnalen
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Roerbakgerecht met champignons en garnalen
Instructies
  1. Meng de sojasaus met de gemberpoeder.
  2. Verhit de olie in een pan en roerbak de champignonplakjes tot ze zacht worden (zo'n 6-10 minuten).
  3. Voeg de peultjes toe en roerbak deze zo'n 2 minuten mee.
  4. Voeg de garnalen toe en roerbak deze mee tot ze roze kleuren (zo'n 3-5 minuten).
  5. Voeg de preireepjes toe samen met de sojasaus en laat het vocht verdampen.
  6. Voeg zout en peper toe naar smaak en serveer!
Notities

Extra bloemkoolrijst hierbij serveren, kan en mag natuurlijk altijd!

Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!