Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Zuurkool (zonder additieven) uitgeknepen
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 2 Zon gedroogde tomaatjes (zonder additieven) in reepjes gesneden
- Max. 50 g Olijven op waterbasis (zonder additieven) in kwartjes gesneden
- Kruiden komijnzaad, korianderzaad, peper en max. 1 fijn gemalen chilipepertje
- Max. 120 g Naturel tofu in blokjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
- Voeg de kruiden, de zon gedroogde tomaat reepjes, de tofu blokjes en de olijf kwartjes toe en roer dit door.
- Voeg de zuurkool toe, zet het vuur lager en laat de kool in zo'n 20 minuten gaar stoven.
- Schep het gerecht op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment