Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kipfilet in blokjes gesneden
- Max. 1 stengel Citroengras gekneusd
- Kruiden knoflookpoeder, gemberpoeder, uipoeder, paprikapoeder en chilipoeder
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 1 Rode paprika in blokjes gesneden
- Min. 200 g Witte kool in reepjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers, het citroengras, de kruiden en de paprikablokjes toe en roerbak dit zo'n 3 minuten.
- Voeg de kipblokjes toe en roerbak deze 3 minuten mee.
- Voeg de kool en de kokosmelk toe, doe een deksel op de pan en stoof het gerecht nog zo'n 5-10 minuten (tot de kool beetgaar is).
- Schep het gerecht op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment