Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Min. 200 g Witte kool in reepjes gesneden
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Gemberpoeder
- Max. 1 Rood pepertje fijn gehakt
- Een snufje Korianderzaad
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers, de knoflook, het fijn gehakte pepertje, gemberpoeder en korianderzaad toe en roerbak dit zo'n 3 minuten.
- Voeg de kool toe en bak dit zo'n 5 minuten.
- Voeg de garnalen toe en bak deze tot ze roze kleuren.
- Giet de sojasaus bij het gerecht en laat dit al roerend in een minuutje verdampen.
- Bestrooi het gerecht met nog wat korianderzaad, schep het op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment