Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Snijbonen grof gesneden en geblancheerd
- Max. 120 g Magere varkenslappen in reepjes gesneden
- Min. 100 g Champignons in kwartjes gesneden
- Max. 2 Paprika's in blokjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Kruiden knoflookpoeder, kurkuma, kruidnagel, paprikapoeder, komijnzaad, peper, gemberpoeder, kaneel en cayennepeper Max. 1 eetlepel koud geperste kokos/olijfolie
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit de ui snippers.
- Voeg de paprika blokjes de champignon kwartjes en de kruiden toe en roer door.
- Voeg de vleesreepjes toe en bak deze mee tot de reepjes gaar zijn.
- Voeg de beetgare snijbonen toe, verhit deze nog even goed mee, schep het gerecht op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment