Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Rode kool in reepjes gesneden
- Min. 200 g Broccoli in roosjes gesneden
- Min. 100 g Snijboontjes gesneden
- Max. 1 Rood pepertje in ringetjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Abrikozen koud geperst (extra vergine)
- Max. 2 Eieren
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, voegde broccoli en snijboontjes toe, blancheer dit een aantal minuten en giet de groenten vervolgens af.
- Verhit de olie in een pan, klop de eieren los, giet ze in de pan, bak ze, schep ze uit de pan en snijd het ei vervolgens in dunne reepjes.
- Doe de knoflook samen met de peper ringetjes, de geblancheerde broccoli, de geblancheerde snijboontjes en de rode kool reepjes in de pan (met achtergebleven olie) en roerbak dit zo'n 5 minuten.
- Voeg de sojasaus toe, roer door en laat het vocht verdampen.
- Schep de omelet reepjes bij door het gerecht, schep het gerecht op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment