Roerbak met raapstelen en witvis
Maaltijd
Hoofdgerecht
Porties
1
Porties
1
Ingrediƫnten
Max. 1
el
Kokos/olijfolie
koud geperst (extra vergine)
Max. 1
Lente-uitje
in ringetjes gesneden
Max. 10
g
Knoflook
geperst
Een snufje
Gemberpoeder
Max. 1
el
Ongezoete sojasaus (Tamari)
Max. 120
g
Witvisfilet
in blokjes gesneden
Min. 200
g
Kastanjechampignons
in plakjes gesneden
Min. 300
g
Raapstelen
grof gesneden
Instructies
Verhit de olie in een pan en fruit de knoflook samen met gemberpoeder.
Voeg de champignons toe en bak deze tot ze slinken.
Voeg de sojasaus toe en roer door.
Voeg op het laatst de raapstelen, de lente-ui ringetjes en de witvisblokjes toe en roerbak dit tot de vis gaar is.
Schep het gerecht op je bord en serveer!
Gerelateerd