
Porties |
Ingrediënten
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 120 g Naturel tofu
- Min. 1 Paprika in blokjes gesneden
- Min. 250 g Champignons in plakjes gesneden
- Min. 200 g Bladspinazie
- Max. 1 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Peper
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers en de knoflook toe en fruit deze.
- Voeg de tofu blokjes, de champignon partjes en de paprika blokjes toe en roerbak deze tot de tofu blokjes een kleurtje beginnen te krijgen.
- Voeg de spinazie al omscheppend toe en laat dit slinken.
- Bestrooi het geheel met peper, laat het vocht verdampen, schep het gerecht op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment