Porties |
Ingrediënten
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Gemberpoeder
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Een snufje Kerriepoeder
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Min. 300 g (Chinese) bleekselderij in stukjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 1 el Koriander grof gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de garnalen toe en bestrooi deze met zout, knoflook, gemberpoeder en kerriepoeder.
- Roerbak dit een minuutje.
- Voeg de kokosmelk toe en laat ook dit een minuutje meepruttelen.
- Voeg de bleekselderij en de uisnippers toe, bak ook dit nog een minuutje mee.
- Schep de roerbak op je bord en garneer met koriander.
Deel dit Recept
Add comment