Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Min. 200 g Asperges houtige delen verwijderd
- Min. 200 g Oesterzwammen in grove stukken gescheurd
- Max. 50 g Oude Nederlandse kaas verkruimeld
- Max. 10 g Rauwe hazelnoten
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 1 handje Peterselie fijn gehakt
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en kook de bloemkoolroosjes in 8-10 minuten gaar.
- Verhit in de tussentijd de olie in een pan, voeg de oesterzwam stukjes toe, bak deze in 5 minuten bruin en schep ze uit de pan.
- Doe de asperges in de pan en bak deze tot ze beetgaar zijn en een kleurtje hebben gekregen.
- Voeg de beetgare broccoliroosjes toe en bak deze mee tot ook deze een kleurtje hebben gekregen.
- Roer de peterselie door de groenten en schep de groenten op je bord.
- Verdeel de oesterzwammen en de kaas kruimels over de groenten, bestrooi met peper en de hazelnotenen serveer!
Deel dit Recept
Add comment