Recept Afdrukken
Roerbak met bloemkool, oesterzwammen en asperges
Roerbak met bloemkool, oesterzwammen en asperges
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Roerbak met bloemkool, oesterzwammen en asperges
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook en kook de bloemkoolroosjes in 8-10 minuten gaar.
  2. Verhit in de tussentijd de olie in een pan, voeg de oesterzwam stukjes toe, bak deze in 5 minuten bruin en schep ze uit de pan.
  3. Doe de asperges in de pan en bak deze tot ze beetgaar zijn en een kleurtje hebben gekregen.
  4. Voeg de beetgare broccoliroosjes toe en bak deze mee tot ook deze een kleurtje hebben gekregen.
  5. Roer de peterselie door de groenten en schep de groenten op je bord.
  6. Verdeel de oesterzwammen en de kaas kruimels over de groenten, bestrooi met peper en de hazelnotenen serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!