Recept Afdrukken
Roerbak gerecht met biefstuk en bloemkool
Roerbak gerecht met biefstuk en bloemkool
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Roerbak gerecht met biefstuk en bloemkool
Instructies
  1. Marineer de biefstuk in de helft vd olie, de knoflook, de sojasaus en peper.
  2. Verhit een pan, voeg de gemarineerde biefstuk stukjes toe en bak deze 5-8 minuten.
  3. Schep de biefstuk stukjes uit de pan.
  4. Doe een half kopje water samen met de bloemkool en broccoli roosjes in de pan en kook de bloemkool- en broccoliroosjes zo'n 5 minuten.
  5. Schep ook de groenten uit de pan en giet het water af.
  6. Doe de resterende olie in de pan, voeg de voor gegaarde biefstuk, de helft vd bosui ringetjes en de knoflook toe en roerbak dit een half minuutje.
  7. Voeg de gekookte groenten toe en meng alles goed.
  8. Schep het gerecht op je bord, garneer met de resterende bosui ringetjes en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!