Porties |
Ingrediënten
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Peper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 120 g Biefstuk in stukjes gesneden
- Min. 1 Bosuitje in ringetjes gesneden
- Min. 200 g Broccoli in roosjes gesneden
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Marineer de biefstuk in de helft vd olie, de knoflook, de sojasaus en peper.
- Verhit een pan, voeg de gemarineerde biefstuk stukjes toe en bak deze 5-8 minuten.
- Schep de biefstuk stukjes uit de pan.
- Doe een half kopje water samen met de bloemkool en broccoli roosjes in de pan en kook de bloemkool- en broccoliroosjes zo'n 5 minuten.
- Schep ook de groenten uit de pan en giet het water af.
- Doe de resterende olie in de pan, voeg de voor gegaarde biefstuk, de helft vd bosui ringetjes en de knoflook toe en roerbak dit een half minuutje.
- Voeg de gekookte groenten toe en meng alles goed.
- Schep het gerecht op je bord, garneer met de resterende bosui ringetjes en serveer!
Deel dit Recept
Add comment