Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Rode kool in dunne reepjes gesneden
- Max. 150 g Griekse yoghurt (0% vet)
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 0.5 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Mosterd (zonder additieven)
- Max. 10 g Rauwe walnoten
- Max. 2 Mandarijntjes in partjes
- Max. 20 g Rozijntjes (zonder additieven)
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Een snufje Komijnzaad
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng alle ingrediënten met elkaar in een kom.
- Dek de kom af en zet hem in de koeling tot het moment van serveren, zodat alle smaken op elkaar in kunnen werken.
- Haal de salade uit de koeling, verdeel hem over je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment