Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Biefstuk
- Max. 1 el Kappertjes (zonder additieven)
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 2 Pompelmoezen in partjes gesneden tussen de vliesjes in
- Max. 10 g Rauwe pijnboompitjes
- Min. 200 g Rodekool geschaafd
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 1 el Peterselie fijn gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Kruid de biefstuk met peper en zout.
- Verhit de helft vd olie in de pan en bak de biefstuk tot deze een gewenste gaarheid heeft bereikt.
- Laat de gebakken biefstuk rusten op je werkblad (afgedekt) en snijd hem vervolgens in dunne plakken.
- Verdeel de rodekool samen met de pompelmoespartjes over je bord.
- Leg de biefstukplakjes bij op je bord, besprenkel met de resterende olie, garneer met de kappertjes, de peterselie en de pijnboompitjes en serveer!
Deel dit Recept
Add comment