Porties |
Ingrediënten
- Een aantal bladeren Rode kool
- Saus-ingrediënten max. 1 chilipepertje (fijn gehakt), max. 10 g knoflook (geperst), max. 1 eetlepel citroensap, max. 0.5 eetlepel koud geperste olijfolie, korianderzaad, komijnzaad, anijszaad, paprikapoeder en max. 1 eetlepel tomatenpuree (zonder additieven)
- Min. 1 handje Mnt fijn gehakt
- Min. 1 handje Peterselie fijn gehakt
- Max. 10 g Rauwe pecannoten
- Min. 100 g Bloemkoolrijst
- Max. 200 g Griekse yoghurt (0% vet)
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en blancheer de kool bladeren een aantal minuten.
- Dompel de bladeren onder in ijskoud water, laat ze uitlekken en verdeel ze over je werkblad.
- Stoom de bloemkooirijst gaar boven een laagje kokend water, laat dit afkoelen en meng de rijst vervolgens met de resterende ingrediënten.
- Verdeel het rijst-saus mengsel over de verschillende bladeren en serveer!
Deel dit Recept
Add comment