Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Magere runderlappen in stukjes gesneden
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 300 g Rode kool grof gesneden
- Max. 200 g Kastanjechampignons in kwartjes gesneden
- Max. 1 el Tijm fijn gehakt
- Max. 1 el Roosmarijn fijn gehakt
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Max. 1 Laurierblad
Ingrediënten
|
Instructies
- Bestrooi het vlees met zout en peper.
- Verhit de olie in en pan en bruin hierin de vlees-stukjes.
- Haal het vlees uit de pan en zet apart.
- Fruit vervolgens de uisnippers.
- Voeg de kool toe en bak dit 5 minuten mee.
- Voeg de champignons, roosmarijn, tijm zout en peper toe en bak dit zo'n 5-10 minuten.
- Voeg azijn toe en roer door.
- Voeg ook de tomatensaus en laurierblad toe en vul dit aan met water tot het geheel in een laagje vocht staat.
- Stoof dit op een laag vuur minimaal een uur.
Deel dit Recept
Add comment