Rode kool steaks met feta
Porties
1
Porties
1
Ingrediƫnten
  • Max. 1 Rode koolin dikke plakken van 1 cm gesneden
  • Marinade-ingrediĆ«ntenmax. 1 rood pepertje (fijn gehakt), min. 1 handje munt (fijn gehakt), min. 1 handje peterselie (fijn gehakt), max. 0.5 eetlepel koud geperste olijfolie, max. 1 eetlepel (appel)azijn, max. 10 g knoflook (geperst)
  • Max. 75g Fetaverkruimeld
  • Max. 10g Rauwe walnoten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 160 graden en leg bakpapier op de bakplaat.
  2. Marineer de rode kool steaks (plakken) minimaal 10 minuten in de marinade, verdeel ze vervolgens over de bakplaat, besprenkel de resterende marinade over de steaks en bestrooi ze met de feta kruimels.
  3. Rooster de steaks zo’n 40 minuten in de oven (let wel op dat ze niet verbranden), verdeel ze vervolgens over je bord, garneer ze met de walnoten en serveer!