Porties |
Ingrediënten
- Max. 200 g Rode kool fijn gesneden
- Max. 100 g Peultjes
- Max. 50 g Prei in reepjes gesneden
- Max. 120 g Kipfilet
- Min. 1 handje Basilicum
- Max. 10 g Rauwe amandelen
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Dressing-ingrediënten gemberpoeder, max. 10 g knoflook (geperst), basilicum, max. 1 eetlepel citroensap, max. 0.5 eetlepel ongezoete sojasaus (Tamari), max. 1 eetlepel heet water
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de dressing-ingrediënten.
- Verhit de olie in een pan en bak de kip (in blokjes gesneden) rondom bruin en gaar.
- Meng de kipblokjes met de dressing en laat dit afkoelen.
- Breng een laagje water aan de kook en blancheer de peultjes.
- Spoel de peultjes vervolgens af onder koud water.
- Schep de met dressing-gemarineerde kipblokjes door de fijn gesneden groenten, meng dit met de peultjes en verdeel de amandelen hierover.
Deel dit Recept
Add comment