Rode kool salade met appel, dadel en feta
Maaltijd
Hoofdgerecht
,
Lunch
Porties
1
Porties
1
Ingrediënten
Max. 75
g
Feta
verkruimeld
Min. 200
g
Rode kool
in reepjes gesneden of geraspt
Min. 1
Bosuitje
in dunne reepjes gesneden
Max. 1
Appel
in dunne reepjes gesneden
Max. 20
g
Gedroogde dadels (zonder additieven)
in dunne reepjes gesneden
Max. 10
g
Rauwe walnoten
Dressing-ingrrediënten
max. 0.5 eetlepel koud geperste olijfolie, max. 1 eetlepel (appel)azijn, max. 1 eetlepel citroensap, max. 1 eetlepel yoghurt en max. 1eetlepel mosterd (zonder additieven)
Instructies
Meng alle ingrediënten (m.u.v. de walnoten) met elkaar en zet dit mengsel in de koeling, zodat alle smaken goed op elkaar in kunnen werken.
Haal de salade na een tijdje uit de koeling, verspreid hem over je bord, garneer met de walnoten en serveer!
Gerelateerd