Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Wilde zalmfilet
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 1 el Basilicum fijn gehakt
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Rauwe pijnboompitjes
- Max. 300 g Rode kool in dunne reepjes gesneden
- Max. 1 stengel Lente-ui in reepjes gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Besprenkel de zalm met de azijn en bestrooi met zout en peper.
- Gril de zalm vervolgens zo'n 4-6 minuten.
- Doe in de tussentijd de olie samen met de basilicum en de pijnboompitten in een keukenmachine en maal hier een puree van.
- Vermeng de helft van deze puree met de rode kool.
- Leg de rode kool op je bord.
- Leg de geroosterde zalm hier bovenop en besmeer deze met de andere helft vd basilicumpuree.
- Garneer met de reepjes lente-ui.
Deel dit Recept
Add comment