Recept Afdrukken
Rode kool met zalm
Rode kool met zalm
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Rode kool met zalm
Instructies
  1. Besprenkel de zalm met de azijn en bestrooi met zout en peper.
  2. Gril de zalm vervolgens zo'n 4-6 minuten.
  3. Doe in de tussentijd de olie samen met de basilicum en de pijnboompitten in een keukenmachine en maal hier een puree van.
  4. Vermeng de helft van deze puree met de rode kool.
  5. Leg de rode kool op je bord.
  6. Leg de geroosterde zalm hier bovenop en besmeer deze met de andere helft vd basilicumpuree.
  7. Garneer met de reepjes lente-ui.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!