Porties |
Ingrediënten
- Max. 300 g Rode kool in reepjes gesneden
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Een snufje Paprikapoeder
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Saus-ingrediënten max. 1 eetlepel koud geperste kokos/olijfolie, max. 1 eetlepel tomatenpuree (zonder additieven), water, ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Doe de rode kool samen met wat water, de azijn en de sojasaus in een pan.
- Bestrooi dit met zout, peper en paprikapoeder en breng dit aan de kook.
- Zet het vuur lager en kook de rode kool zo'n 20-25 minuten (laat het vocht in die tijd verdampen).
- Verhit de helft vd olie in een steelpannetje en voeg de tomatenpuree met wat water toe.
- Roer dit door, bestrooi dit met zout en peper en laat dit tot gewenste dikte indikken.
- Marineer de garnalen in de andere helft vd olie samen met wat sojasaus en paprikapoeder.
- Verhit een (gril)pan en bak hierin de garnalen gaar.
- Serveer de rode kool op een bord, leg hierop de garnalen en besprenkel met de saus.
Deel dit Recept
Add comment