Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 200 g Rode kool fijn gesneden
- Min. 1 handje Peterselie fijn gehakt
- Min. 1 handje Munt fijn gehakt
- Max. 2 Eieren los geklopt
- Max. 1 Citroen in plakjes gesneden
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verhit de olie in een ovenvaste pan en fruit de knoflook zo’n 2-3 minuten.
- Voeg de rode kool toe, bestrooi dit met peper en peterselie en bak dit al roerend zo’n 10 minuten mee.
- Giet de los geklopte eieren bij de rode kool in de pan en verdeel ze goed over de bodem.
- Laat de onderkant van de frittata stollen, verdeel de citroenplakjes over de frittata en zet de pan vervolgens in de oven.
- Laat de rest vd frittata in de oven in zo’n 12 minuten stollen, garneer de frittata met peterselie en munt en serveer!
Deel dit Recept
Add comment